13 Mart 2014 Perşembe

RKBT 2. Gün || Barbara Freethy - Geceye Fısıldanan Dilekle || Yorum ve Çekiliş


Geceye Fısıldanan Dilekler (Wish, #1)
YORUMUM


Üç farklı kadın üç farklı dilek... Geceye Fısıldanan Dilekler son derece eğlenceli bir kitaptı. Kapağı, sayfa kalitesi ve benim için en önemli şeylerden biri olan yazı puntosunun boyutu çok iyiydi. 

Doğum günü aynı gün olan üç farklı kadın var kitapta ve her birinin farklı dilekleri... 

Liz 30 yaşında, doğum günündeki dileği yeni bir aşk... Tam da hastanenin terasında doğum günü dileğiyle birlikte küçük kekinin üstündeki mumu üflerken bir yabancı belirir kapıda...

 Angela 35 yaşında, dileği bebeğinin olması... İyi bir aileye, iyi bir eşe sahip fakat yıllardır çocuğu olmuyordur. Ailesinin ve eşinin ona hazırkadığı doğum günü partisini terk eder.

 Carole 40 yaşında, eşini ve çocuklarını kaybetmesine neden olan bir dileği vardır. Karakterler, kurgu, anlatım oldukça güzeldi. İçinizi ısıtacak bir roman...


Serinin diğer kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.


ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway


Kitap Tanıtımı

Orjinal Adı: A Secret Wish

Seri Bilgisi: Wish #1

GoodReads Puanı: 3.77

Türkçe Yayın: Novella Yayınları

Sayfa Sayısı: 208

Çeviri: Laden İldeniz




Dilekler, gökyüzünü aydınlatan yıldızlar gibidir...
Doğum günleri, umutla sarıldığımız dileklerin gerçekleşmesini umduğumuz özel günlerdir… Aynı gün doğup birbirlerinden habersiz olan Liz, Angela ve Carole tam da bu duygularla mumlarını üflerler. Bir dilekle her şeyin değişebileceğine inanmaktan yıllar önce vazgeçen bu üç kadın, son bir umutla dileklerine sımsıkı sarılırlar. Ve kader, hayatı, aşkı ve mutluluğu yeniden yaşamak isteyen bu üç kadının seslenişine duyarsız kalmaz...


"Güzel yazılmış modern bir aşk romanı olan Geceye Fısıldanan Dilekler, okuyanların kalbini ısıtacak birbirinden farklı üç hayatı tek kitapta birleştirmiş. Barbara Freetynin keyifli anlatımıyla sizi saracak bu kitap kendinize vereceğiniz güzel bir hediye."
-Romance Junkies-


"Barbara Freety Geceye Fısıldanan Dileklerle kahve tadında bir okuma sunuyor. Birbirinden habersiz üç kadının dileklere tutunan yaşamlarını okumak, özellikle kadınlar için muazzam bir deneyim olacak."
-Cupcake On Books-


"Bu kitabı okurken kendinizden ve tanıdıklarınızdan bir şeyler bulacağınız muhakkak. Geceye Fısıldanan Dilekler, âşık olmak, aile kurmak ve mutlu hatıralar yaratan anlar yaşamak üzerine yazılmış ilham veren bir roman."
-Romantic Times-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder