19 Mart 2014 Çarşamba

RKBT 3. Gün || Lena Diaz "Gölgeleri Kovala" || Yorum & Çekiliş



Yorum
Gerilim-Polisiye kitaplarını pek sevmiyorum. Filmini izlemeyi tercih ediyorum. Ama bu türü Lena yazınca filmden bir farkı olmuyor. Her şey film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden. :)) 

Gölgeleri Kovala'dansa orijinal adı olan Simon Says Die daha çok yakışıyor. Ama kesinlikle bizim kapağımız orijinal kapaktan daha güzel. 

Medison biri tarafından takip edildiğini hissetmektedir ve ilginç notlar bulmaktadır. İşler o kadar planlıdır ki, polis bile kanıt bulamamıştır...

Logan, Pierce'tan Medison'ı kontrol etmesini rica etmiştir. Medison daha önce Pierce'ı terk etmiştir. Buna rağmen Pierce onu kontrol etmeye gider... ve takip başlamıştır.

Ölüm Oyunları Serisi'nin (The Deadly Games) ilk kitabı olan Ölüm Falı'ında Lena sevdiğim yazarlar arasında yerini almıştı şimdi ise en sevdiğim yazarlar arasında. Serinin üçüncü kitabı olan Deadly Games'i sabırsızlıkla bekliyorum. Eksik Parça'nın sayfasına mesaj mı atsam, ''Simon diyor ki; üçüncü kitap için acele et'' diye :P ''okuyanlar bilir'' cümlesini kesinlikle seviyorum :P



ÇEKİLİŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder