10 Haziran 2013 Pazartesi

Kitaplığımın en yeni üyeleri :))






Çokk mutluyum










Geleceğin dünyasında insanoğlu ikiye bölünmüştür.

Bir yanda son derece ihtişamlı ve korunaklı hayatlar yaşayan üstün bir ırk, diğer yanda bu ırkın varlığını sürdürmek için görevlendirilmiş, zor koşullar altında yaşayan ötekiler...

Yüzündeki çirkin yara izi yüzünden kusursuzların dünyasından ucube olarak dışlanan bir kız, bu üstün ırkın bilinmeyen gerçeklerini ortaya çıkaracak bir güce sahiptir; çünkü geleceğin kaderi, bu kıza ait eski ve gizemli bir kurdelenin ucundadır... 

"Gelecek zamanda ikiye bölünmüş insanlığın başından geçenleri okurken, kendinizi karanlık ve merak uyandıran bir hikâyenin içinde bulacaksınız."
Publishers Weekly

"Caragh M. OBrien daha önce karşılaşmadığınız bir dünyanın kapılarını aralıyor. Karşı ütopya olarak kurguladığı Doğum Lekesi bu türü seven okuyucular için eşsiz ve adeta nefes kesici."
Booklist

"Bu muhteşem serüven hızlı temposu, yetenekli karakteri ve birkaç sürprizi sayesinde hareketli ve kışkırtıcı bir okuma."
Good Choice










Yeniden mutlu olabilmelerinin tek yolu vardı: Mavi mutluluk kuşunu beklemekten asla vazgeçmemek Ya kavrulmuş topraksındır, ya da taze bir yağmur...

Elly
Kasabada ona herkes Deli Elly diyordu fakat onun bunu umursadığı pek görülmemişti. Eksantrik bir aile içinde katı kurallar altında eve hapsedilmiş ve kendi hayatına bile dışardan bir gözle bakmaya alışmıştı. Şimdiyse elinden tutmak zorunda olduğu iki küçük çocuk, dünyaya gözlerini açmaya hazırlanan bir bebekle yapayalnız kalmıştı.
Will
Yolu Whitneye düştüğünde onu nelerin beklediğiyle ilgili en ufak bir fikri yoktu. Karanlık geçmişini akan bir nehir gibi geride bırakmak istiyordu. Daha önce ona hiç iyi davranılmamış, evi diyebileceği bir sığınağı olmamıştı. Şans kapısını asla çalmayacaktı. Onu gidip bulması gerekiyordu. 
Hayat uzun, dolaşık bir yumak gibi göründüğünde aşk iki nefes arasında çıkagelir ve sihirli bir ilmek gibi tüm örgüyü değiştirebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder