20 Haziran 2013 Perşembe

ZAZZZ

ZAZZZ <3

En sevdiğim sanatçı bu sene Türkiye'nin 81 ilinden Bursa'ya geldi :) Çok şanslıyım. Bilette bazı şanssızlıklar olsa da , VİP olarak izleyebildim :)) Konserdeki katılım mükemmeldi. Zaz'ın enerjisi herkesi ayağa kaldırdı ve konser bitiminde herkes ayaktaydı.



Video kliplerinden , şarkılarından tatlı biri olduğunu düşünmüştüm gerçekte de.
Ama sadece tatlı değil çoookk tatlı,beklediğimden daha içten daha sıcak ,
Enerjisi , hareketleri , sesi süper...




Tüm şarkılarını bildiğim için onunla birlikte söyleyebildim ,yanımdaki insanlar ben söylerken bana anlamsız bakışlarla baktılar o ayrı bir şey tabi :D




Ve en büyük hayalim onu bir gün Fransa da izlemek...







‘52. 
Uluslararası 
Bursa 
Festivali’nin konuğu olan Fransız şarkıcı Zaz, ‘On Ira’ adlı 
yeni 
albümününşarkılarını 
Bursalı 
hayranları için seslendirerek coşkulu
bir konsere imzasını attı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘52. Uluslararası Bursa Festivali’, Fransız şarkıcı Zaz’ı Bursalı sevenleriyle bir araya getirdi. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde şarkılarını kendisini izleyen 4 bin kişi için söyleyen Zaz, sahnede bir an olsun dinmeyen pozitif enerjisiyle hayranlarını eğlenceye doyurdu.

Kendine özgü tavırlarıyla sevenlerinin gönlünü kazanan Zaz, Bursalı hayranlarını da Türkçe olarak selamladı. Zaz, Bursa konserinin heyecanını yaşadığını söyleyerek, “Bursa’da olmaktan çok mutluyum, teşekkürler” diyerek, sevenlerinden bol bol alkış aldı. Kendisine ‘En Beğenilen Fransız Şarkıcı’ unvanını kazandıran ‘Je Veux’ şarkısının yanı sıra ‘On Ira’ adlı albümünden parçalar seslendiren Zaz, konserinde jaz, blues, rock ve Latin kültüründen de örnekler verdi.

Paris sokaklarında canlı konserler verirken keşfedilen Zaz, Bursa’da samimiyetiyle dikkat çekti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak Bursalı hayranlarını büyüleyen Zaz’ı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Recep Altepe ile Fransa Başkonsolosu Herve Magro ve eşi Maria Magro, Fransa Bursa Fahri Konsolosu Mehmet Erbak, BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik ve Zaz için İstanbul’dan gelen hayranları ilgiyle izledi. Muhteşem konserin sonunda Zaz, Bursa’da ayakta alkışlandı.

haberciniz.biz


FRANSIZ SANATÇI ZAZ BURSA’DA KONSER VERDİ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder