29 Haziran 2013 Cumartesi

Gülümse Anılara YORUMUM


Arkadya yayınlarından ilk okuduğum kitap Gülümse Anılara ve şuanda kitaplığımda bir kitap hariç tüm kitapları var . Kitabı ne kadar sevdiğimi düşünün yani :)



Kapak ve ayraç tasarımı çok güzel , kitaplığımdaki en sevdiğim kapaklardan biri.
Yazarın dili akıcı ,yalın ve etkileyici o anda hangi karakteri ya da olayı anlatıyorsa siz o karakter oluyorsunuz ve o olayı yaşamış gibi oluyorsunuz :)
Kitabı sınavlarımın yoğun olduğu bir vakitte okumuştum o yüzden yorumumu yeni yazıyorum :)
2652ceabe152a315126ee65c689908a6
Marissa Rogers ile Julia Farrar liseden beri en yakın arkadaştır ve ayrılmaz ikili olmuşlardır. Marissa editör , Julia ise balerindir.Buluşacakları bir akşam Jules büyük bir trafik kazası geçirir ve hafızasını kaybeder. Bu talihsizlik üzerine Julia aklına gelen her şeyi düşünmesen söylüyor , Marissa ne kadar üzülse de Jules'in dediklerine kazanın sonucu olduğunu düşünüp arkadaşına bir şey demiyor.Bir süre sonra ailesi Julia'yı evlerine götürüyor.

İşlerinden fırsat bulduğu bir zamanda izin alıp Julia'yı ziyarete gidiyor . Jules , Marissa'yı eski sevgilisinin yanına götürüyor. Marissa eski sevgilisine olan hislerinin hala devam ettiğini anlıyor fakat belli etmemeye çalışıyor. Çünkü eski sevgilisi Nathan'ı çok sevdiği halde bir zamanlar ondan ayrılmak zorunda kalmıştır.Şimdi ise nişanlıdır ve duygularını kontrol etmesi gerekiyor. Acaba Marissa eski sevgilisi Nathan'ı mı , yoksa nişanlısı Dave i mi tercih edecek ?

aaa bir de Marissa'yı liderlik koşusunda bekleyen sürprizleri unutmamak lazım :)


:) Hihihi soruların cevaplarını kitapta bulabilirsiniz daha fazla ipucu yok :)

Aşkı , aile bağlarının , affedebilmenin, fedakarlığın ve en önemlisi dostluğun en güzel örneklerinden birini bu kitapta bulabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder