16 Ekim 2014 Perşembe




İlkokul öğretmenimiz bize bir soru sormuştu. '' Gecenin en karanlık anı ne zamandır? '' Tabi biz ''03.00, 04.00'' diye cevaplar vermiştik. O ise ''Güneşin doğmaya başladığı an..'' demişti. Kitabın adını gördüğümde bunu hatırlamıştım. Adı içeriğiyle çok uyumlu bir kitaptı. Birazcık konusuna değineyim :)

 Anne ve Richard'ın bağırma seslerini duyana kadar her şey çok güzeldir. Güzel bir arkadaş grubu, güzel bir meslek, güzel bir sevgili... Seslere yöneldiğinde yerde yatan sevgilisi John'u görür. Artık her şey Emma için değişmiştir. John artık yoktur ve Emma her şeyin sorumlusunun kendisi olduğunu düşünüyordur.


Sosyal çevresinin de desteğiyle Emma kendini toparlar veee  ''yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım :P '' Hayırr, kabul etmiyorum. Spoiler vermedim, sadece şarkı söylüyordum :D 

Arkadaş çevresi bu kadar güzel olmasaydı, kitabı bu kadar çok sevmezdim sanırım. Çok tatlı karakterler vardı. Favorim Noel <3 Nedenini okuyunca anlayacaksınız :D

Orijinal kapak kullanılmış. Kitabın adı, kapaktaki söz çok güzel. Yazarın kalemini de çok sevdim. Bu aralar şansıma hep güzel kitaplar okuyorum. :D Yeni bir kitaba başladım o da bitmek üzere. Yorumum yakında yayında olur.


Sizi seviyorum. Bol kitaplı günler herkese :*

6 yorum:

  1. Çok ilginç ve hayata dönük bir kitap bence.Yorumundan öyle anladım.Okumam lazım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıradan bir konusu yoktu :)) bu yuzden hosuma gitti, umarim sizde begenirsiniz..

      Sil
  2. Vallahi hocanızın sözü ne güzelmiş yahu .Kitapta okunası bir kitaba benziyor. Umarım bulur ve okurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sozu ben de cok seviyorum :)) Martı Yayınları'nın yeni kitabı, bulunabilir sanirim :))

      Sil