3 Eylül 2014 Çarşamba

Mimlendim!! Zıt Kitaplar




Zıt kitaplarmış bu mim'in adı da :)) Hep yazmayı unutuyorum adlarını :P vee çok eğlenceli bir mime benziyor :)) Ama sıradaki mim daha da eğlenceli gibi bundan sonra paylaşacağım onu da :))

İlle Kitap mimlemiş beni <3 Çok teşekkür ederim ^_^ 

1. Alım Zamanına Göre Zıt Kitaplar
(İlk-Son)

Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Parkı

Önce resimleri ekledim sıra geldi açıklamalara :)) Masal Parkı aldığım ilk kitap, son kitapsa Golem ve Cin aslında onla beraber iki kitap daha aldım fakat diğer ikisi aynı yazarın olduğu için bunu ekleyeyim dedim :))


2.Fiyatına Göre Zıt Kitaplar


İşte sinirlerimi tepeme çıkaran bir soru -_- Boş Koltuk'u çıktığında 40tl'ye almıştım, şimdi ise 5 tl -_- Seksi'i 5 tl ye aldım :))

3.Anlatıcıya Göre Zıt Kitaplar
(İyi - Kötü)



Linda Howard'ın en sevdiğim kitaplarından biri <3 S*ktirgitli Aşklar'ınsa RKBT'deyken turunu almıştık, okuyana kadar canım çıktı -_- Bol küfürlü, iğrenç bir kitap!

4. Kapağına Göre Zıt Kitaplar;
(En sevdiğim ve Sevmediğim)



'En sevdiğimiz kapaklar' miminde ilk sırada olan 'Sen dünyaya gelmeden' yine en iyi kapakta yerini aldı :)) İlişkiler kitabı ise en itici gelen kapaklar arasında -_-
 
5.Uyruğuna Göre Zıt Kitaplar;
(Yerli-Yabancı)



İlker Balkan'ın son romanı Kör Kuyu yerli kitap. En sevdiğim new adultlardan biri olan Dublin Caddesi ise yabancı :) (Ben söylemesem anlamayacaksınız dimiii :P Biliyorum :D ) 

6. Kalınlığına Göre Zıt Kitaplar:
(Pahalı-Ucuz)



Tam olarak sayfasını hatırlamıyorum ama 1083 müydü neydi :)) Kitaplığımdaki en kalın kitap ve yazıları da bit gibi, henüz okumaya cesaret edemedim :D

7. Hikayesine Göre Zıt Olan Kitaplar;
(Hikaye- Kurgu)



8.Türüne Göre Zıt Kitaplar;

(Fantastik-Polisiye)

9. Moduna Göre Zıt Kitaplar
(Güldüren-Ağlatan)



***

Sıra geldi mimlemeye :))

veee tabi kii Kitap Soluğu  , Kitap Pisi'si  <3
İyi eğlenceler Kitapşörler :D
 

1 yorum:

  1. Emeğine sağlık efendim. Ya ben kitapçıya gittiğimde nedense hep bir kitap alıyorum. :D Fazla okuma hastası olduğumu belli etmek istemiyorum . O yüzden farklı tarza ve kapakta kitap alma şans olmuyo :D .

    YanıtlaSil