26 Ağustos 2013 Pazartesi

Ayaklı Bela Yorumum




Videolar İçin Tık Tık

AYAKLI BELA YORUMUM



Öncelikle kitabın kapağından ve isminden başlamak istiyorum.Biz okurlara iki tane kapak sunuldu.Oylamayla beğendiğimizi seçtik ve istediğim kapakta oldu çok mutluyum. İsim olarak yine bize yayınevi iki seçenek sundu ,''Ayaklı Bela'' ve ''Yürüyen Bela'' . Ayaklı Bela biraz mantıksız geldi bana ama yinede kapaktan kurtarıyor :)
(Kitap hakkkında tek olumsuz yorumum ,kitabın adı )

Travis Travis Travis ! Sen nesin böyle be adam! 
Badboy desem çok basit gelebilir fakat böyle bir badboy görmedim ben. Sexy , kaslı , karizmatik, sempatik gider bu böyle ..

Tatlı Bela'da sıkıldığım ve Travis'e uyuz olduğum yerler olmuştu , ''Ayaklı Bela '' da Travis'in yaşadıklarını , hislerini öğrendikten sonra da Abby ye uyuz olmaya başladım . Gerçi Abby de diğer kızlar gibi hemen atlasaydı Trav 'ın ''Güvercin'' i olmazdı.

Kitabın konusuna Tatlı Bela yorumumda değinmiştim.



Tatlı Bela Yorumum


İyi kız ve kötü çocuk...

Bu birliktelik bir aşkın mı habercisi yoksa bir felaketin mi ?

.

Travis'imiz ceza hukuku okuyan aynı zamanda geçimini dövüşle sağlayan ,çekici bir karakter.Abby ise Travis'in kuzeninin(shepley) sevgilisi olan America'nın en yakın arkadaşı ve karanlık geçmişiyle arasına mesafe koymuş , kendine yeni bir sayfa açan kendi halinde birisi.Abby , Shepley ve America ile izlemek için gittiği gizli bir dövüşte Travis ile karşılaşıyor.İşte o an her şey değişiyor...




Couple Love Couple
Travis Abby'den etkileniyor fakat Abby ,Travisin ona hiç çekici gelmediğini ve arkadaş olarak kalmak istediğini söylüyor(!).
Bakalım Abby Travis'in cazibesine karşı koyabilecek mi? 
Aşkına engel olabilecek mi ?
Hiç sanmıyorum ;)



Kim Travis'in cazibesine karşı koyabilir ki?

Derkennnn :\
Abby'nin kumarbaz babası çıkageliyor. Bir zamanlar Abby'nin babası iyi bir poker oyuncusuymuş hemde baya iyi fakat Abby 13 yaşına girince babası yeteneğini kaybetmiş ve bu yetenek Abby 'e geçmiş.

Abby babasının borcunu ödemek için Las Vegas'a gidiyor fakat yeterli parayı kazanamayınca Travis bu sefer de Abby'nin babasının borcu için dövüşüyor.
beautiful disaster

         Acaba kazanabilcek mi ? 
Aşk her zaman kazanır mı?
               Kitaptan sonra ilk diyeceğiniz şey ''Waowww''
                      Tüm kitapseverlerin mutlaka okuması gereken bir kitap!


Kitapta konu olarak Tatlı Bela'dan farklı olan Travis'in geçmişi ve duyguları :) Yine de kitap enlerim arasında :)




463 sayfalık kitabı 24 saat içerisinde bitirdim. Kitap çıkmadan okuduğum ve ilk okuyanlardan biri olduğum için çok mutluyum.
GoodReads puanım Tatlı Bela'ya dört yıldızdı . Ayaklı Bela'ya beşşş yıldız artı beşte benden travis için ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder